facenews

Facenews facenews עדכונים חמים מהפייסבוק

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

‏פילדלפיה Philadelphia‏ הוסיף/הוסיפה ‏‏4‏ תמונות חדשות‏.

חול המועד, חופש, חברים, משפחה ופילדלפיה. הזמינו (באתר/באפליקציה) או בואו לבקר אותנו בין הבילויים, החגיגות והטיולים בדרכים... שני הסניפים (תל אביב /הכפר הירוק) פתוחים עד השעות הקטנות של הלילה - טעים ונעים כאן !

13:54 26.09.18

02
תגובות: 4

מה מזמינים ?? פתוחים עד השעות הקטנות של הלילה..

17:00 19.09.18

01
תגובות: 4

ביום כיפור סניף ת"א סגור בשלישי, נפתח ברביעי מ20:30 עד 4:00 סניף הכפר הירוק סגור בשלישי נפתח ברביעי מ20:30 עד 2:00 חתימה טובה

12:00 17.09.18

01
תגובות: 0

להתחיל את השנה עם ״הקבב של חיים״, טחינה וסלט ישראלי (צנון, פלפל חריף, פטרוזיליה, חצאי ירח של עגבניה ובצל סגול מתובל בלימון סחוט ומלח) - בסניף הכפר הירוק/תל אביב, באתר ההזמנות שלנו וכמובן באפליקציה. שנה מעולה שתהיה 🙂

6:32 12.09.18

03
תגובות: 0

שנה נהדרת חברים שלנו. בערב חג (ראשון ה9.9) המסעדה תהיה סגורה. נפתח למחרת (שני ה10.9) בשעה 13:00. חג שמח.

6:00 07.09.18

00
תגובות: 1

מסיבת סיום הקיץ! עם ״פילדלפיה״ עד הבית. הזמינו באפליקציה ארוחה שלמה למשפחה, לחברים ובהצלחה בשנת הלימודים, לכולנו 🙏

14:11 30.08.18

01
תגובות: 0

כשהדוקטור בא לבקר אותנו 🙂 https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5328608,00.html#autoplay

14:13 21.08.18

05
תגובות: 2

פרגית בתיבול קייג'ין בתוספת חסה עגבניה חמוצים ובצל ורוטב מיונז חרדל. תכירו: כריך ה״קייג'ין פילדלפיה״ שלנו והוא נהדר.

10:00 16.08.18

02
תגובות: 1

את הקורנביף שלנו אנחנו מכינים בעצמינו ולכן הוא כל כך טעים כשהוא בא בכריך מדובר בשלמות: 200 גרם קורנביף (תוצרת בית) בלחמניה עם חרדל דיז'ון, ממרח מיונז חרדל דבש, כרוב לבן ומלפפון חמוץ🥒🥒🥒

9:00 09.08.18

02
תגובות: 2

אחד האהובים: ״אנטריקוט ירקות״. פרוסות אנטריקוט חסה עגבניה חמוצים בצל סגול, ברוטב מיונז צ'יפוטלה 💛 אפשר להזמין דרך האפליקציה/האתר ישירות עד המזגן 🛵🛵🛵 או לבוא לשבת איתנו בתל אביב או בסניף הכפר הירוק.

9:00 06.08.18

00
תגובות: 0

קיץ טעים סלט עוף אסייתי 🥗: רצועות סטייק עוף, חסה, כרוב, גזר, אטריות אורז, בוטנים קלויים, עם רוטב אסייתי פיקנטי מושלם.

9:00 02.08.18

02
תגובות: 2